Vi välkomnar vår nya medarbetare

HSO Västerbotten välkomnar vår nya medarbetare Anna Norman. Hon tillträdde tjänsten som informationssekreterare den 1/2 -14 och kommer med sin expertis inom det svenska språket vara en nyckelperson i att bistå de föreningar som bildar HSO Västerbotten att nå ut med sina budskap. Vidare kommer Anna att ansvara för HSO Västerbotten interna och externa utbildningar och informatörsverksamhet.

Så här beskriver Anna sig själv:Bild på informationssekreterare Anna Norman

”Jag kommer från Råneå, en by i Norrbotten, men flyttade år 2010 till Umeå för att studera vid universitetet. Nu är jag examinerad språkkonsult i svenska, vilket innebär att jag är duktig på att kommunicera på ett tydligt och begripligt sätt. Det är viktigt att information är tillgängligt för alla – oavsett förutsättningar.

På min fritid reser jag gärna till varmare länder, bakar något gott eller tränar spinning på gymmet (mer eller mindre gärna). Sport har alltid intresserat mig och jag spelade stor del av min uppväxt basket i IFK Råneå.

Jag ser med glädje fram emot min tid på HSO Västerbotten och vet att det kommer vara mycket lärorikt!”

Kontaktuppgifter:

Anna Norman
Informationssekreterare
Telefon: 090-70 66 02, direkt eller 090-70 66 00, växel
E-post: anna.norman@ac.hso.se

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten