Stegen in i arbetslivet

Välkommen till 2012 års konferens som anordnas av SIA. Den 7:e december kommer det bjudas på en heldag där du får möjlighet att höra spännandeoch intressanta föreläsningar som bygger på de frågor SIA arbetar med.

Dagen kommer varva politik, forskning, praktik och berättelser. Fokus för dagen är att sprida och dela det metodarbete som SIA tillsammans med Malmö Högskola har arbetat med under projektet. För mer information gå in i HSO Skånes kalender eller till SIA:s hemsida

Anmälan Konferensen är kostnadsfri. Du anmäler dig genom att antingen besöka våprojekt SIA:s hemsida:http://www.siia.se/ eller att skicka ett mail till info@siia.se. Vi behöver din anmälan senast den 20:e november.Ange ditt namn, din arbetsgivare/organisation, din e-postadress, samt eventuell specialkost. Sprid gärna vidare till dina kontakter och människor du vet är intresserade!

Målgrupp för konferensen är personer inom arbetsförmedling, försäkringskassan m.fl. som arbetar med att hjälpa personer med funktionsnedsättning till arbete. 

Anmälningsblankett följ denna länk http://www.siia.se/press/konferens-2012/program/

Dela sidan via: Facebook, Twitter, MySpace