Samverkansmöte för Funktionsrättsrörelsen med Anna Nergårdh som gäst

Tid 2020-11-12 klockan 18:00 - 20:00
Plats Zoom
Ansvarig Martin Vikgren

Välkomna till  samverkansmöte för förtroendevalda till samverkan för funktionshinder- och patientrörelsen i Västerbotten. Vi kommer bland annat ha Anna Nergårdh, Regeringens särskilda utredare för god och nära vård, som gäst.

Till mötets första del, där Anna Nergårdh deltar, bjuder vi även in personer från Region Västerbotten då vi i nuläget är i en uppbyggnadsfas av ett forum på området god och nära vård. 

  Agendan för mötet hittar du under relaterad information till höger här på sidan. Mötet är helt digitalt och sker genom programmet Zoom.

Om du ska vara med men inte fått någon länk hör av dig till Martin Vikgren


Agenda Samverkansmöte för Funktionsrättsrörelsen 12 november 2020

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten