Zebastian Modin föreläser i Umeå

Tid 2019-10-02 klockan 18:30 - 20:30
Plats Umeå Folkets hus, lokal Embla
Ansvarig Parasport Västerbotten tillsammans med Hjälteföreningen i Umeå

Zebastian Modin är en av Sveriges största stjärnor inom vinterparalympics. Redan som 15-åring tog han sin första Paralympiska medalj då han vann brons 2010 i Vancouver. Under sitt andra spel i Sotji blev det trippel medaljglädje med två silver och ett brons. Inför spelen 2018 var han en av de stora guldkandidaterna men fick tyvärr ”bara” med sig ett silver hem från PyeongChang.  - Zebastian är blind och tävlar i längdskidåkning och skidskytte.

Vi har glädjen att bjuda in till en träff med Zebastian där han bland annat kommer att berätta om hur det hela började, utmaningar och vad idrotten betyder för honom.

Avgift: ingen avgift tack vare våra sponsorer L&S Assistans och SISU Idrottsutbildarna

Anmälan: vi ser gärna att du senast 27 september anmäler dig till
 kjell.thelberg48@gmail.com
 ceciliabronemyr@gmail.com

Information: Kjell Thelberg, 076-8000058 
Cecilia Brönnemyr, 070-6847198

Välkomna!

Inbjudan Zebastian Modin i Umeå 2 oktober 2019

Zebastian Modin i Umeå 2 oktober 2019 (Öppnas i nytt fönster)

Funkisliv Utan Filter

Funkisliv utan filter

Med podden (webradio) Funkisliv utan filter vill Nätverk unga vuxna inspirera, våga sticka ut och nyansera den ofta stereotypa bilden av personer med funktionsnedsättning.

Funkisliv utan filter

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka, ska samla in och sprida kunskaper och erfarenheter inom anhörigområdet, samt stödja utvecklingsarbete och implementering av kunskaper rörande anhörigas situation.

Nationellt kompetenscentrum anhöriga

Normiologi

Nätverket Unga Vuxna har, genom sin blogg Normiologi, skapat ett nav, en plattform oberoende av tid och rum. En plats där reflektioner och tankar kring normer, mänskliga rättigheter och livets pussel får sväva fritt.

Normiologi (öppnas i nytt fönster)

ABF i Västerbotten

Funktionsrätt Västerbotten utbildnings- och informationsinsatser sker ofta i samverkan med arbetarnas bildningsförbund i Västerbotten. Såväl för interna som externa parter. Besök gärna deras hemsida via länken nedan.

ABF Västerbotten (öppnas i nytt fönster)

Rättighetscentrum i Västerbotten

Är en antidiskrimineringsbyrå som arbetar med att förebygga och motverka diskriminering och främja människors lika rättigheter och möjligheter.

Rättighetscentrum Västerbotten